Få den højeste udnyttelsesgrad på dit solcelleanlæg med solcellevask

Ulvenes Polering tilbyder kvalitets solcellevask. Hvis du, som mange andre danske hjem, har et solcelleanlæg, kan du få betragteligt mere ud af det, hvis du vælger at hyre os til solcellevask. Få et tilbud her

Vores fagfolk har ekspertise og erfaring med solcellevask og leverer det samme høje serviceniveau, som du med rette bør kunne forvente af os. Vi bruger kun det bedste værktøj og de bedste materialer for at sikre at dine solceller kommer til at yde det maksimale. Vi passer på dit anlæg og under rengøringen er der ikke risiko for skader.

Forskning fra universitet i Boston viser at så lidt som fire gram støv kan nedsætte effekten med op til 40% under ekstreme forhold og op til 30% ved almindelige forhold. Dette er en væsentlig nedsættelse af effektiviteten og øger dermed din el regning betragteligt.

Ved at bruge os til solcellevask kan du få udnyttelsesgraden i top og vores priser starter ved 175 kroner. De penge er hurtigt tjent hjem med den øgede udnyttelsesgrad af dit solcelleanlæg.

Hvor ofte du skal have dit solcelleanlæg vasket afhænger af mange faktorer. For det første har tagets hældning stor indflydelse på hvor ofte vi anbefaler at få vasket solcellerne.

Som udgangspunkt så skal du have renset dit anlæg oftere hvis du har et fladt tag eller et tag med lav hældning. Dernæst har tagets beliggenhed også stor betydning. Er taget placeret i et landbrugsområde, tæt på kysten eller i industriområder skal også renses oftere end gennemsnittet.

Tag en uforpligtende samtale med os omkring dit solcelleanlæg og lad os hjælpe dig med at få det optimale ud af dit solcelleanlæg og i sidste ende spare dig mange penge.

solcellevask

Vi tilbyder solcellevask på hele sjælland til både private, erhverv og offentlige

Få håndværkerfradrag  læs mere her

Summary
Solcellevask
Service Type
Solcellevask
Provider Name
Ulvenes Polering ApS,
Gedens Kvarter 11,Ballerup-2750,
Telephone No.42542000
Area
Sjælland
Description
Får du nok ud af dine solceller? Lad os vaske dem for dem så undgår du skader på dit tag da vi har special udstyr til dette